Hytter/Værelser

​Kroen råder over 4 værelser, 8 natur og hytter 6 luksus natur hytter - alle er med smart TV og WiFi.

Bulevard hytterne er opførte 2016 

De er indrettet med eget bruseniche, håndvask, toilet, hårtørrer, smart tv, samt et lille te-køkken med køleskab. 4 personers hytterne har eget plato.

2 personers hytterne har egen terresse og udsigt til åen.

Hytterne ved åen er opført i 2019 

De er indrettet med eget bad og toilet, håndvask, hårtørrer, smart tv, samt et lille te køkken med køleskab.

Disse hytter har egen terresse og udsigt lige ned til åen.

Alle værelser er istandsat i 2016 og fremstår moderne, hyggelige og pænt indrettede. Værelse nr. 1 har eget toilet & bad - værelserne 2-4 deler 2 badeværelser på gangen.

Alle værelserne deler et te-køkken.

Til alle værelser og hytter, er der mulighed for gratis WiFi og gratis parkering.

 

Morgenmad er efter aftale med start fra. 

07.00 - 10.00 Mandag - Fredag 

08.00 - 10.00 Lørdag, Søndag & hellidage ​

Priser på Hytter fra:

Enkelt med bad

548,00,-

Dobbelt med bad 

698,00,-

Ekstra opredning  

150,00,-

Hund 

200,00,-

Enkelt værelse med bad på gangen                                                   425,00,-

Dobbelt værelse med bad på gangen                                                575,00,-

                         ----------------------------------------------------------------------

Ønskes morgenmad på kroen                                                  50,00,-

Morgenmads pakke                                                                      30,00,-

Book dit ophold hos

Hodde Kro​

Hodde Kro har 15 luksus hytter, alle med eget bad og the køkken. Nyd den flotte udsigt udover Varde Å​, alle værelser og hytter har mulighed for gratis WiFi og gratis parkering.

Seværdigheder/Aktiviteter:

Indenfor 10km. finder du:

Varde å - Der er mulighed for at købe fiske/dagskort her på kroen. Det er her, i lakse sæsonen der bliver fanget størst laks.

Hodde gamle skole - Her har du mulighed for at komme ind og se hvordan de gik i skole i gamle dage. Her er et nummer på døren man bare skal ringe til for at få låst op.

Hodde Kirke - Lille og hyggelig kirke, med pæne omgivelser.  

Letbæk sø - her er godt med fugleliv, med bla. sorte svaner, en sti hele vejen rundt. der er madpakke hus og en kærlighedshøj.

Assenbæk mølle - her finder du spejderhytten og masser af natur.

Tistrup kirke - Hyggelig og pæne omgivelser

Janus bygningen - Her udstilles der forskellige kunst arter. her afholdes også events og andre aktiviteter. Dette kan findes på deres hjemmeside. https://www.janusbygningen.dk 

Tistrup mejeri - Her laver de egne oste, og sælger lokalt. 

Anlægget Tistrup - Her er dejlig legeplads og fugle liv, der er mulighed for at sidde i tør vejr og spise en madpakke. Der er en dejlig sti hele vejen rundt.

Kvie Sø - Her er mulighed for at tage en svømmetur, der er legeplads for de mindste og de større. der er mulighed for at gå rundt om søen, og opleve den dejlige natur. her er fritlevende dyr, lige fra påfugle til høns. ​

Tamburs have - Her kan der opleves et hav af blomster, træer, buske. Her er en medicinsk have et orangeri. Der er mulighed for at nyde en kop kaffe og der tilhørende. Her er legeplads, bålplads og udsigt til Karlsgårde sø.

Karlsgårde - Her er der masser af natur, en stor sø, et godt fugle liv, en shelter og bålplads. Her finder i også sammenfletningen mellem Varde å og karlsgårde sø. 

Ansager kano - Der er mulighed for at leje en kano ved ansager kanoudlejning. i kan læse det hele på hjemmesiden https://www.vestjyskkano.dk

Ansager lerdue skydning - Her har du mulighed for at bestille en tid til at komme ud og prøve at skyde efter ler duer. Her skal ringes og aftales tid, i finder tlf. nr. på denne hjemmeside. ​http://www.ansager-jagtforening.dk 

Mere end 10km. væk:

Varde - Her er der mulighed for at gå en en hyggelig gå gade, med masser af butikker, Flying Tiger, Tops, Matas, dame og herre forretninger. Her er caféer og der er mulighed for køb af is osv. 

Varde Museeum - Her på museum Frello, er der mulighed for at få lidt historie omrking varde.

Varde Fodbold golf - Her er der mulighed for at spille golf, bare med en fodbold stedet, dette er en sjov oplevelse, da du skal bruge dine ben stedet for en kølle. Dette er en aktivitet for hele familien.

Varde miniby - Her er mulighed for at se varde by en miniformat, der er mulighed for at være med i værkstedet, hvor de laver bygningerne med mini mursten, her er rig mulighed for familie hygge, dette ligger i en dejlig park lige op til hotel Arnbjerg. 

Lege borgen Varde - Her er rig mulighed for at forældrene kan få en slapper, imens børnene leger der ud af, med hoppe borge, spille maskiner, boldt rum osv. man må selvfølgelig også gerne være et stort voksent legebarn. 

fangeborgen Varde - Dette ligger i forlængelse af lege borgen, dette er en masse rum, hvor man skal løse gåder osv. for at komme igennem, velegnet til ældre børn og voksne.

City jump - City jump I Varde, er for de lidt større, her er der mulighed for at få pulsen op, masser af trampoliner osv. dette ligger også i forlængelse af Legeborgen og Fangeborgen. 

Varde fritids center - Her er der mulighed for at bowle, svømme, fitness osv. der kan læses meget mere om aktiviteter på deres hjemmeside. www.vardefritidscenter.dk 

Lego Land - Lego land er et godt familie sted, der er noget for alle, store som små. der er mulighed for at prøve forlystelser, se på hav dyr, spise på de forskellige restauranter, der er madpakke steder, der er ryge stationer rundt om i parken. Der er mulighed for parkering.

Tirpiz - her er der mulighed for at se de forskellige udstillinger, få frisk luft og se på det fantastiske fugleliv.

Blåvand - Her er der shoppe muligheder igennem hele Blåvand, lige fra Blåvand lys, Blåvand bolcher​, restauranter, tøj, mad og meget mere. Der er mulighed for at gå ned til stranden, købe en is og være sammen som familie.

Blåvand minigolf - Blåvand minigolf, er en hyggelig familie aktivitet, her er mange udfordringer og gode baner.

Blåvand zoo - En lille men hyggelig zoo, med masser af søde dyr.

Filsø - Her er mulighed for lange gå ture, med masser af natur og godt med dyre liv.

Henne - Henne er en by med masser af butikker og restauranter, her er der mulighed for at gå på stranden. 

Kroens Historie​

Hodde Kro er en af danmarks få tilbageværende, Kongelig priviligerede landevejskroer, hvis historie kan føres tilbage til 1783.​

Hodde Kro drives i dag af Vinni & Nicklas Schmidt, som har haft kroen siden 1987.

Åbningstider

Mandag - Søndag​

11.00 -​ 22.00

Køkkenet:

Mandag - Søndag

11.30 - 21.00

Kontakt os​

Vejlevej 4
6862 Tistrup

Telefon: +45 75 29 93 11

E-mail: hoddekro@hoddekro.dk