Steaks

Alle steaks er skåret af fineste oksemørbrad

Oksemørbrad gryde m/coktailpølser, svampe, løg, peberfrugt og paprikasauce

- serveres med hvide kartofler og salat (min. 2 couv)

198,-

Tournedos m/dagens kartofler, råstegte grøntsager & sauce bearnaise m/pommes frites

239,-

Steak Bearnaise m/pommes frites & råstegte grøntsager

228,-

Engelsk beuf m/smør, hvide kartofler, bløde løg & surt

228,-

Peberbeuf Christian den. 8., speciealitet, hvide kartofler, pommes frites og råstegte grøntsager.

242,-

Steak Argentina - en stor sag. Hvidløgsmarmoreret steak m/kryddersmør, baconkartofler, salat & råstegte grøntsager.

245,-

Steak half & half. Stor steak m/indbagte rejer og torpedorejer, Choronsauce, salat & provence kartofler

242,-

Steak fyldt med Gordon Zola, Walnødder, serveres med salat, råstegte grøntsager, skysauce og provence kartofler

245,-

(Bytte kartofler og sovs + kr. 10)​

Kroens Historie​

Hodde Kro er en af danmarks få tilbageværende, Kongelig priviligerede landevejskroer, hvis historie kan føres tilbage til 1783.​

Hodde Kro drives i dag af Vinni & Bjarne Schmidt, som har haft kroen siden 1987.

Åbningstider

Mandag - Søndag​

11.00 -​

Køkkenet:

Mandag - Søndag

11.30 - 21.00

Kontakt os​

Vejlevej 4
6862 Tistrup

Telefon: +45 75 29 93 11

E-mail: hoddekro@hoddekro.dk